ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ… ΑΠΌ ΠΟΥ ΣΗΚΏΘΗΚΕ ΤΟ UAV MQ-9 REAPER ΠΟΥ ΈΠΕΣΕ ΣΤΗ ΜΑΎΡΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ;;

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σε ανύποπτο χρόνο, την 27 Ιανουαρίου 2023, το κανάλι ανέβασε αυτό το βίντεο !! Με δεδομένη τη δήλωση του Μωϋσή Μητσοτάκη : Αλλογενής Μητσοτάκης: “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” !! , όπου του απαντούσαμε : ΌΧΙ οι Έλληνες ΔΕΝ διεξάγουν !! Η φάρα σου διεξάγει !! , κάνουμε την ερώτηση : Από που σηκώθηκε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9 Reaper ;;;

Δεύτερη ερώτηση : Τα MQ-9 Reaper σταθμεύουν σε όλη την Ευρώπη, μόνο στη Λάρισα ;;; Αν ισχύει ότι αυτά σταθμεύουν μόνο στη Λάρισα, τότε ο Μητσοτάκης έχει βάλει την πατρίδα μας άμεσα στο στόχαστρο των Ρώσσων.

Σε ενδεχόμενη κλιμάκωση… φωτιά στα μπατζάκια σου Μωϋσή Μητσοτάκη !! Κάνουμε έκκληση στους Ρώσσους να μην πειράξουν την ιερή Πατρίδα μας !! Ας βάλουν στόχο το σπίτι του Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο εχθρός τους και όχι οι Έλληνες !!

………………………………

 CRUX 27 Ιαν 2023 Οι ΗΠΑ φέρεται να έχουν αναπτύξει οκτώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 Reaper στη πρόσφατα αναβαθμισμένη αεροπορική βάση της Λάρισας στην Ελλάδα.

Η ανάπτυξη που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες του 2022 έγινε εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας που έχει αυξήσει τις εντάσεις στην Ευρώπη.

Η βάση τέθηκε υπό εκσυγχρονισμό για να συμπεριλάβει νέα καταφύγια συντήρησης, ράμπες και επεκτάσεις τροχοδρόμων για συμβόλαιο 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ανάπτυξη ήταν μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας, σύμφωνα με αναφορές.

Η ανάπτυξη των Reaper στη Λάρισα έχει σκοπό να αποτρέψει ή να αποφύγει οποιαδήποτε πιθανή σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία.

Τα τελευταία χρόνια, το ΝΑΤΟ δίνει μεγαλύτερη προσοχή στα νοτιοανατολικά σύνορά του, όπου συνορεύει με συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή. Τον Δεκέμβριο, οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι οι δύο χώρες συνεργάστηκαν για να εξασφαλίσουν ότι η βάση της Λάρισας είχε τις δυνατότητες να υποστηρίξει τα MQ-9.

Ένας άλλος λόγος που ώθησε τις ΗΠΑ να αυξήσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα είναι η χερσαία οδός τους προς την Ουκρανία, λένε οι αναλυτές. Ωστόσο, η παρουσία αμερικανικού στρατού στην περιοχή έρχεται επίσης εν μέσω κλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ, της Τουρκίας και της Ελλάδας.

 
 
Ο καουμπόυ Κίρμπι βρίζει τους Ρώσσους πιλότους !! Τι γύρευε η “περιουσία των ΗΠΑ” UAV MQ-9 Reaper χιλιάδες μίλια μακριά από τις ΗΠΑ ;


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.








 
 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://wp.me/paj2cu-10K

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184